mandag 15. juni 2009

Mjøstreff Hamar

Den store helgen med Mjøstreff kom og gikk så alt for fort! En dag fyllt av masse inntrykk, ny lærdom, kreativitet og hyggelig samvær.

Skulle nesten tro at man ville ha klart å laget mange nye kort, når man har tilegnet en hel dag til dette. Men den som tuslet hjem strålende fornøyde med å ha laget ett kort og en treff-tag var meg.

Tiden strekker ikke helt til når man skal shoppe, ta soliale pauser på balkongen, kikke på hva alle andre gjør, prøve ut andre deltageres utstyr (tusen takk til den utrolig snille Marianne for introduksjon i Copics fantastiske verden - jeg er hekta og veldig fasinert, men mest over dine fargeleggings ferdigheter. Tusjenes egenskaper er nok utrolig flotte, men ser helt klart at dine ferdigheter i tillegg er et stort pluss.)

Jeg rakk også å få med meg et lite kurs på Silhouetten i regi av Moia. Gleder meg til å utforske mer med denne maskinen, som jeg hittil har brukt mest som makuleringsmaskin. (les: sløv kniv fungerer dårlig)

Takker for en super lørdag med en gjeng koselige damer. Håper virkelig at det ikke går både vinter og vår til neste runde. Ser fram til neste treff allerede!

Kortet er et bidrag på ukas utfordring på lots to do, der kunne man denne uka levere hva man ville

This is a envelope-card that i made for this weeks challenge at Lots to do. - Free theme

.
7 kommentarer:

sam21ski sa...

Ooooh Leena this is stunning, just love the colours you've used and that lovely pattern along the edge of the flap - gorgeous

Thanks for taking time out to join us this week on the Lotstodo Challenge - Sam xxx

Ellen sa...

gorgeous envelop. I hope the postman doesn't knick it.

Ang C sa...

A gorgeous card - love the colours

Marianne sa...

Heisan, og takk for sist!!!

Nå har jeg skjekket litt, og her er nettadressen til den utenlandske Copics-butikken vi snakket om.

http://www.cultpens.com/acatalog/Copic.html

Jeg ser at de bare selger Copics sketch, og Ciao. Mine er Copics Original, og har en tynn hard tupp. Sketch har en myk, pensellignende tupp. Det tror jeg Ciao også har. Ciao inneholder mindre blekk enn de andre, og er derfor billigere. Alle tusjene kommer i alle fargenyanser.

Forvirra nå?

Mange bruker Sketch og er veldig fornøyd med dem. Jeg liker best den harde spissen, og holder meg til dem. Det er igrunn en smaksak.

Jeg er spent på å se om det blir tusjer på deg:)

Ha en fin kveld.
Klemmer fra Marianne:)

Nilla sa...

Leena, du undra över vart jag köper min Copics?? Jag köper dem direkt från Japan via internet, http://copic-shop.ocnk.net/

de levererar snabbt och har mkt bra priser! Lycka till!
Kram Nilla

Bibbi sa...

Lekkert kort du har laget!!
Tenker du koste deg på treff.....

Jowee sa...

nice card